fbpx

Lumoava Rakkain riipus pieni

69,00 

  • Muotoilija: PauliinaK
  • Tuotetunnus: V560800000
  • Materiaali: Hopea

Rakkain-sarjan pienempi riipus on kaunis koru, jossa sarjalle ominaiset siivet muodostavat sydämen. Riipuksen koko on 21×18 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm.

Varastossa

Kuvaus

Rakkain-sarjan pienempi riipus on kaunis koru, jossa sarjalle ominaiset siivet muodostavat sydämen. Korua on saatavilla rodinoituna, keltakullattuna ja punakullattuna. Riipuksen koko on 21×18 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm.

PauliinaK:lla on ollut viharakkaus-suhde sydänkoruihin, sillä niin suloisen viestin kuin sydän lähettääkin, on korumaailma niitä pullollaan. Hän halusikin haastaa itsensä tekemään sydämestä omannäköisensä version, ja onnistui loistavasti! Rakkain on saanut inspiraationsa Amorista ja hänen nuolestaan, mutta korusarjan runo kertoo myös syvempää viestiä – kuinka tunnistaa oikea hetki antautua todelliselle rakkaudelle.

Lumoava rodinoi kirkkaat hopeakorut, jolloin ne säihkyvät kauniina jopa vuosikausia. Korut valmistetaan Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Korujen valmistuksessa käytetään kierrätettyjä jalometalleja.